Beachcocktail

In functie van de weersomstandigheden en de groepssamenstelling, stellen we een boeiende combinatie samen uit ons strandaanbod.

Reuzen strandbal: Een grote bal van 2m over de lijn van de tegenstanders trachten te rollen… niet zo eenvoudig!

Tjoekbal (met baltrampolines): Handbal op het strand. De goals zijn twee rechtopstaande trampolines. Geef je teamspelers passen, shot tegen de trampoline en  zorg ervoor dat een teamgenoot die bal opnieuw opvangt.

Zandsculpturen bouwen:Terug naar de kindertijd. Elk team maakt een zandsculptuur en krijgt punten.

Beachsoccer: Voetbal on the beach

Sambafoot: Voetbal op het strand, geen lijnen, geen doelen maar een paal centraal in een cirkel om tegen te scoren. Niemand mag de cirkel betreden, scoren    maar!

Flag (tag) Rugby: Wie krijgt de rugby bal over de lijn van de tegenstanders? 
Om te voorkomen dat er gescoord wordt, kunnen de verdedigers een lint van de baldrager aftrekken i.p.v te tackelen. Rugby op een veilige manier dus!

Knotshockey: Twee teams tegen elkaar in het mulle zand.Knotshockey wordt gespeeld met knotsen in plaats van met de stick en met een zachte bal.

Frisbee: Ultimate Frisbee wordt gespeeld door 2 teams, die punten kunnen scoren door de frisbee te vangen in het doelgebied van de tegenstander.

Petanque: een gezellig maar competitief spelletje “jeu de boules”

Baseball: Sla je bal zo ver mogelijk, en loop rond het veld. Scoor je een homerun of heb je net hard genoeg op die bal gemept dat een teamgenoot weer wat  verder kan lopen. Het vangende team probeert dat te verhinderen.

KUBB: Kubb is ondertussen meer en meer bekend! Het is een tactisch spel waar je geconcentreerd en doelgericht je tactiek uitstippelt en door behendigheid de  koning tracht uit  te schaken. Ga in team de uitdaging aan!

Reuzen tafelvoetbalspel (op aanvraag): Met het hele team de levende spelers van een tafelvoetbalspel zijn?

Bumper ball (op aanvraag): Kruip in een opgeblazen bal en maak je klaar voor een epische wedstrijd!